Nej, svara inte direkt och svara inte på Facebook eller Twitter – svara här, på bloggen och klicka i och gör ditt val i Mackens Fråga

Dags för en ny fråga och sedan macOS nya namn blir Mojave så är det frågan avgjord. Föreställ dug nu att du ska löpa en ny bärbar dator och du kan välja skärmstorlek mellan flera val – vad blir det?

Rösta

Jag också vädjar till dig som läsare, rösta, så är jag gärna med och diskuterar på Twitter, i en kommentar eller på Facebook. Tidigare så har frågan fallit glömska därför att diskussionen hållits på Twitter eller Facebook så därför – kommentera mer än gärna men i så fall här på bloggen/hemsidan och diskutera mer än gärna även på Twitter men efter det att du har röstat.

Mackens Fråga

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This