In the mountains of Costa Rica, Lya Battle gives a second chance to over 1,000 stray dogs at her sanctuary, and hope for those who have yet to be found.

Directed, Produced by Adrian Cicerone

Cinematography by Paul Theodoroff
1st Camera Assistant – Joshua Robert Cote

Edited by Adrian Cicerone, Cavan James
Color Grading by Sam Zook

Production Sound Mixer/Re-recording Mixer – Chapin Long
Sound Supervisor – David Long

Original Music by Carl Aberatio

Visit the Territorio de Zaguates website: territoriodezaguates.com/visits-to-territorio/

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This