In Austin, Texas, two expectant mothers—one undocumented and one US citizen—must contend with increased ICE raids and mounting hostility towards immigrants under President Trump.

https://vimeo.com/265116222
_____
Directed by
Chelsea Hernandez (co-director)
Iliana Sosa (co-director)

Produced by
Charlotte Cook … executive producer
Loira Limbal … executive producer
Anne Neczypor … supervising producer
Stanley Nelson … executive producer
Laura Poitras … executive producer
AJ Schnack … executive producer
Marcia Smith … executive producer

Music by
Nathan Felix

Cinematography by
Amy Bench

Additional Cinematography
Chelsea Hernandez

Film Editing by
Monica Santis

Production Management
Farihah Zaman … production manager

Sound Department
Eric Friend … re-recording mixer

Editorial Department
Daniel Stuyck … colorist

Other crew
Mark Lukenbill … data manager
Bryce Renninger … managing editor

Our 100 Days is a partnership between Firelight Media and Field of Vision that aims to tell stories from the perspective of vulnerable communities and explore threats to U.S. democracy in this current, polarized political climate. New episodes, each from filmmakers of color, will be released by Firelight Media and Field of Vision and distributed by Kinja.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This