USA separerar barn från sina föräldrar vid USAs södra gräns. Avsikten är att strömma bort immigranter och hittills så har tusentals barn tvingats att lämna sina föräldrar som ett led i Trumps hårdare immigrationspolitik.

Jess Sessions, landets vice president, försvarade nyligen övergreppen med att citera Bibeln. Något som fick Stephen Colbert att reagera, och citera Bibeln.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This