Så här skapar du regler och filter med AirMail

Så här skapar du regler och filter med AirMail

Du kan styra och filtrera inkommande e-post smidigt och enkelt med olika regler i AirMail. Enklast är att göra det på din dator och sedan bara klicka i att reglerna ska synkroniseras via iCloud.

Du hittar reglerna under Windows/Fönster och sedan Rules/Regler. En regel byggs upp i två steg.

1. Vilken e-postadress eller liknande som regeln avser
2. Vad ska regeln göra

I det här exemplet ska alla inkommande mail från Apple samla i en egen katalog/folder med namnet Apple. Avsändaradressen är den minsta gemensamma nämnaren, info@apple.com, så då utgår vi ifrån den och sätter upp regeln att inkommande e-post med avsändaradressen är det regeln avser.

image

Sedan är det bara att välja att flytta alla mail till katalogen Apple.

image

Spara och klicka i att aktivera regeln och att skicka den till iCloud.

Klart!

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This