Saknar du en blå Latios eller kanske en shiny Ho-Oh så är det dags att börja att jaga på allvar nu. Imorgon kväll, den 5 juni så försvinner Latios ur spelet och Ho-Oh två dagar senare.

Så du har idag, den 4 juni på dig och imorgon, vad gäller Latios. Den blå draken försvinner ur Pokémon GO vid 21-22 tiden imorgon kväll. Ho-Oh blir som sagt kvar i spelet fram till och med den 7 juni så där har du några dagar extra på dig att hitta en shiny Ho-Oh.

Äventyrsveckan

Detsamma gäller belöningarna för den så kallade äventyrsveckan. De upphör också den 5 juini:

. Godis för din “Buddy” 4 gånger snabbare
. Extra XP för att snurra ett gym eller ett Pokéstop
. Extra belöning om du snurrar ett helt nytt Pokéstop/Gym

Det betyder också att Kabuto,  Geodude, Lileep och Nosepass (exempelvis) inte kommer att vara lika vanliga längre.

Nästa Legendary

I skrivande stund så finns det inga uppgifter om vad som händer efter den 5 juni men gissning är att nu kommer trion Regice, Regirock och Registeel.

Pokémon GO: Macken kollar in Legendary Titans

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This