Det råder ingen tvekan om vad som läses mest och vad som är mest populärt på Macken X – Pokémon GO.

En koll av statistiken den senaste veckan visar att topplistan helt domineras av texter, notiser och artiklar som publicerats om Niantics populära spel.

Detta är Macken X topplista med de åtta mest lästa artiklarna sju dagar tillbaka i tiden, en vecka. Listan här intill är ingen undantag. Tittar jag genom statistik över en längre period så det det i stort likadant ut.

Nu är det sommar, sol, varmt väder som förmodligen fått fart på spelandet igen vilket ökat intresset. När jag är ute och spelar så möter jag också fler nya spelare och spelare som tagit en längre paus men som nu kommit igång med spelandet igen.

Hur som helst – ett stort tack till alla som kommer hit och som läser!

Mackens Fråga: Har du en smart högtalare med en digital assistent hemma?
Share This