Det råder ingen tvekan om vad som läses mest och vad som är mest populärt på Macken X – Pokémon GO.

En koll av statistiken den senaste veckan visar att topplistan helt domineras av texter, notiser och artiklar som publicerats om Niantics populära spel.

Detta är Macken X topplista med de åtta mest lästa artiklarna sju dagar tillbaka i tiden, en vecka. Listan här intill är ingen undantag. Tittar jag genom statistik över en längre period så det det i stort likadant ut.

Nu är det sommar, sol, varmt väder som förmodligen fått fart på spelandet igen vilket ökat intresset. När jag är ute och spelar så möter jag också fler nya spelare och spelare som tagit en längre paus men som nu kommit igång med spelandet igen.

Hur som helst – ett stort tack till alla som kommer hit och som läser!

Hits: 89

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This