Niantic har skickat ut en ny serie inbjudningar till EX Raider och den här gången är Sverige och Skellefteå med.

Här i Skellefteå så är det nästa datum för EX Raid den 13 juni och precis som tidigare så är det Stadsparken, Thinking Kid och Lady in the Park som gäller. Det är samma tre platser som varit aktuella ända sedan i oktober förra året vilket betyder att med tanke på ett utökat antal inbjudningar som skickas ut så är det tämligen enkelt att få en inbjudan i vår del av Pokémon GO-världen.

Elva

Jag har exempelvis fått en inbjudan varje gång de skickats ut med ett rätt sparsamt raidande på de tre gym som genererar inbjudningar. Jag har också 10 MewTwo i min samling. Det hade kunnat vara 11 men jag hoppade över en EX Raid då jag var utomlands, på resa.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Har du en spelkonsol?
Share This