Nu kan du ladda ned den nya versionen av Pokémon GO, 1.75.1, från App Store. den nya versionen innehåller inga stora nyheter utan det handlar om buggfixar och prestandaförbättringar.

En välkommen nyhet är att du kan använda och aktivera saker direkt från info-skärmen. Lättare att hitta och du kan göra saker snabbare.

  • Improved in-game messaging for error codes.
  • Added ability to view and activate items, such as Rare Candy and TMs, directly from a Pokémon’s info screen.
  • Various bug fixes and performance updates.

Ladda ned

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This