Efter äventyrsveckan så kommer nu en vattenfestival i Pokémon GO med shiny Kyogre, som gör comeback i spelet och mer frekvent förekomst av vatten-Pokémons.

Vattenfestivalen startar, eller startade, igår den 7 juni ich den pågår fram till och med den 21 juni. Mallen dessa datum så är det följande som gäller:

. Shiny Kyogre som återkommer som raidboss
. Shiny Cloyster och Shiny Shelder
. 3 gånger mer Stardust för vattentyper i belöningar
. Dubbelt med candy för att kläcka ägg och dubbelt med Stardust
. Två kilometers ägg kommer att innehålla Totodile, Mudkip och Corphish
.

Trainers,

It’s time to make a splash! Our Water Festival returns June 7 at 1:00 p.m. PDT, with Water-type Pokémon such as Magikarp and Wailmer appearing more frequently in the wild. Some lucky Trainers may even encounter a rare Shiny Shellder for the very first time during the event! Plus, enjoy Field Research tasks highlighting Water-type Pokémon until June 21 at 1:00 p.m. PDT.

Alongside increased appearance of Water-type Pokémon appearing all over the world, you’ll be able to earn 3× Stardust for catching Water-type Pokémon. Plus, 2 km Eggs will hatch exciting Pokémon such as Totodile, Mudkip, and Corphish—earn Double Candy and Stardust for every Egg hatched!

Raid Battles will also feature powerful Water-type Pokémon for the duration of the celebration, including the exciting return of the Legendary Pokémon Kyogre. And, if you challenge Kyogre during the event and come out victorious, there is a chance you’ll encounter its Shiny form!

So Trainers, dive on in to this water-focused event before it ends on June 21!

—The Pokémon GO team

Pokémongolive.com

 

 

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This