Den 8 juli så är det dags får nästa Community Day i Pokémon GO och den här gången så är det Squirtle som gäller.

Som vanligt så kommer det att finnas gott om Squirtle mellan 11.00 och 14.00, tre timmar. Under dessa tre timmar så kommer Squirtle också att kunna utvecklas – med ett specialmove som du kan få under under dessa tre timmar.

Move

Lures gäller i tre timmar och ska du kläcka ägg så kläcks de på en fjärdedel av den normala sträckan. Vilket move Squirtle kommer att få har inte avslöjats ännu.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This