Apple har nu släppt Safari Technology Preview 58, en förhandsversion som innehåller mycket av det som senare kommer i macOS Mojave.

Här är några av nyheterna:

This release covers the same revisions of WebKit from Safari Technology Preview 57, but includes new Safari and WebKit features that will be present in Safari 12. The following Safari 12 features are new to Safari Technology Preview 58:

Icons in Tabs. You can enable showing website icons in tabs in Safari’s Tabs preferences.

Improved Intelligent Tracking Prevention. You can learn more about improvements to Intelligent Tracking Prevention in Intelligent Tracking Prevention 2.0.

Automatic Strong Passwords. Safari automatically generates strong, unique passwords when signing up for accounts or changing passwords on websites. New to Safari 12 and Safari Technology Preview 58, generated passwords can be customized using the passwordrulesattribute. See Apple’s Password Rules Validation Tool for more information.

Many more WebKit features in Safari 12 are present in this release of Safari Technology Preview and have been in past releases. You can read more about these changes and many others in What’s New in Safari 12.

Plugins

Safari Technology Preview 58 innehåller också den nya lösningen och den säkrare lösningen för plugins och tillägg, vilket är viktigt att påtala därför att flera populära plugins, AdGuard och 1Password ännu inte har uppdaterats och inte kan köras i Safari Technology Preview 58.

Ladda ned

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This