Poké Ball Plus controller är ett nytt tillbehör för flera Pokémon-spel, däribland Pokémon GO. Nu kan du förhandsboka den röda bollen via Nintendos hemsida.

Poké Ball Plus controller är en röd boll med en knapp och du kan använda den till flera spel, bland annat Pokémon GO. Dpå bollen egentligen är gjord för andra spel än Pokémon GO så är den lite dyrare än Pokémon GO Plus, armbandet. Då får betala runt 350 pund för medan Poké Ball Plus controller kostar nästan 45 pund.

Spelen och den nya röda bollen lanseras i mitten av november i år.

Nintendo

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This