David Coverdale och Whitesnake. Bluesbaserad hårdrock med en av den världens allra bästa röster – fast det är inte låten som gjort att”Hera I go again” har fått kultstatus.

Det är Coverdales dåvarande flickvän Tawny Kitaen som slår kullerbyttor på två jaguarbilar i videon. Hur som helst detta utspelade sig på den tiden då det gick åt tre sparflaskor hårspray för att få ordning på pudelfrisyren och brallorna satt så tajt att det var uteslutet att ens tänka på att sätta sig ned.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This