Kod i iOS 12 skvallrar om att det kommer en ny Apple Watch, sannolikt i höst.

I koden för iOS 12 finns det som kallas “identifiers”, en slags markörer som visar vilka enheter som operativsystemet kan anslutas till. Här finns Watch4,1, Watch4,2, Watch4,3 och Watch4,4 vilket är högre nummer än nuvarande Watch3,1, Watch3,2, Watch3,3 och  Watch3,4. Idag finns som bekant två modeller – med och utan LTE-stöd och i två storlekar 38 och 42 millimeter.

Misstag

Det finns ingen information om specifikationer för de nya modellerna i koden, ingen grafik och inga bilder. Det misstaget gjorde Apple för några år sedan och de ser inte ut att göra om det.

9 to 5 Mac

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This