Apple förlänger nu garantin för de tangentbord som sitter i nya MacBook Pro och har du haft problem med tangenter så kommer Apple att avhjälpa dem utan kostnad.

Apples besked kommer efter en längre tids diskussioner i olika forum där användare berättat om tangenter som fastnat, som lossnat och tangentbord som inte fungerar. Apple har inte kommenterat uppgifterna om att det finns ett problem med tangentborden som sitter i MacBook och MacBook Pro.

Utan kostnad

Apple åtar sig nu att avhjälpa alla fel, utan kostnad.

The support page that Apple posted describing the program notes that devices will be supported for four years after the date of purchase. Apple will not only foot the bill for future repairs and replacements, but offer refunds to customers who may have paid to have their computers fixed in the time between warranties running out and the program’s announcement. Covered computers include the 12-inch MacBook going back to early 2015 all the way up to 2017 models of both 13- and 15-inch sizes of the MacBook Pro.

Casey Johnston

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This