Vad kommer att sista under skalet på nästa modell av iPhone? Vad kan vi förväntas oss?

Det är tunt med rykten, det ska sägas direkt. Det är inte så att det finns en flod att ösa ur.

En snabbladdare, 18 watt, kommer att skickas med nästa iPhone istället för den nuvarande laddaren på 5 watt. En kraftigare laddare kapar ned laddningstiderna märkbart vilket säkert de flesta av oss uppskattar.

6.5-tum

Det har också spekulerats om en 6.5-tums modell, en iPhone X Plus om du så vill. Även om den sannolikt inte kommer att heta iPhone X. Namnet är också föremål för spekulation eftersom det aldrig lanserades någon iPhone 7S. Ska nästa modell heta iPhone 9 eller iPhone 8S?

Vad efterföljaren till iPhone X, iPhone 10, kommer att heta är också föremål för rykten och spekulationer.

iPhone SE2

Mest rykten har snurrat runt iPhone SE2 – efterföljaren till budgetluren iPhone SE. Hårdvarumässigt så har det gissats på att den ska landa runt iPhone 7 – iPhone 8. De mesta vilda spekulationerna har hävdat att Apple kommer att ha stöd för Face ID i iPhone SE2. Själv tror jag inte det men osvuret är bäst.

Trådlös laddning däremot tror jag mer på.

Det är tunt med andra ord och då har jag filtrerat bort det uppenbara – vassare hårdvara när det gäller de nya modellerna. iPhone SE 2 bygger på gammal hårdvara, om uttrycket tillåts, den kommer att vara betydligt snabbare än gamla iPhone SE, trots det. De övriga nya modellerna är mer uppenbara. Det är klart att de kommer att vara snabbare, på allt.

Övrigt

I övrigt då?

Någon ny revolution som Face ID?

Då det varit påfallande tyst runt Apples nya iPhone så kan det tyda på en av två saker:

. stopp för alla läckor
. fokus på att utveckla Face ID vidare

Jag gissar att Apple inte kommer med not riktigt lika stort men en mängd förbättringar och vidareutvecklingar.

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This