Detta är ett kort utdrag ur en längre intervju med Bloomberg där Tim Cook berättar om sitt möte med Donald Trump.

Tim Cook har inte gjort någon hemlighet av att han på en rad avgörande punkter är djupt oenig med Donald Trump. Han delar inte Trump syn på HBQT-personer, invandring och när det gäller strafftullar på olika varor och produkter. Den längre intervjun kommer Bloomberg att publicera i juni, i år.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This