Det här blir den sista och avslutande rapporten där jag noga och i detalj mätt mitt iPhone-användande. Jag har koll på hur jag använder min iPhone och jag lägger inte värdefull tid på onyttigheter.

Jag har använt appen Moment under en månad och varje måndag så har jag sparat ned detaljerad information om jag använt min telefon, tid och appar har lagrats. I snitt använder vi telefonen 3 timmar och 57 minuter så jag satte min gräns till fyra timmar.

Bilden

Bilden av mitt iPhone-användande under de här veckorna är densamma. Jag gör av med mest skärmtid på Pokémon GO, näst mest i appen Reeder för att läsa nyheter (RSS) och sociala medier och annat hamnar långt ned på listan. Bortsett från Pokémon GO så är jag en rätt tråkig användare som mest använder min iPhone för “nyttiga” saker, vilket är det nyttigaste som jag kärt mig. Jag är en sansad användare. Jag brukar förvisso min iPhone mycket under en dag men det är å andra sidan ett av mina verktyg också. Räknar jag bort skärmtiden för Pokémon GO – som hela tiden blir fel eftersom jag går med spelet aktivt så ligger jag väl under genomsnittets användande per dag, i tid.

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This