Har du lyckats att utföra alla Special Research-uppgifter och fångat din Mew så är den fliken fortfarande tom men kanske inte så länge till. Det kan komma nya uppgifter inom kort.

Niantic har utlovat nya uppgifter men inte sagt när, utöver att de kommer under maj månad. Idag den 11 maj så arrangerar Niantic ett specialevent i Chicago, en Pokémon Fest med Pokémon som bara kommer att dyka upp i och runt Lincoln Park.

Your ticket gives you access to a 1.8-mile walking course featuring a variety of Pokémon habitats. As you walk through the park, you’ll encounter Pokémon with affinities for those habitats. You’ll also have an opportunity to conduct new Special Research that leads to exciting rewards. When you’re not out researching Pokémon habitats, you can relax in special team lounges and meet new friends.

Niantic

Event

Även om de nya uppgifterna knyts till ett speciellt, lokalt event så kan det tyda på att nya Special Research-uppgifter kan komma att rullas ut globalt inom kort.

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This