Koden i den kommande versionen av Pokémon GO har gåtts igenom och analyserats och Blast Burn blir Charizards speciella förmåga under Community Day – det skvallrar koden om.

En annan nyhet är att du kan lägga över en hel samling av Rare Candy på en vald Pokémon – inte som nu en och en. Niantic jobbar också vidare på en kommande funktion för att föreslå nya Pokéstops. Mer kod har lagts till just för den funktionen.

Star Piece

Star Piece kan nu (när och om den här versionen rullas ut) köpas i butiken – mer än en Star Piece samtidigt.

AR

Det finns också ny kod in lagd som ser ut att handla om AR-läget i spelet, även om det är oklart exakt vad denna kod gör eller ska användas till. Det ser snart ut som att det är en del av mer kod som kan komma senare.

Buggfixar

Niantic har också lagt in välbehövliga buggfixar och mer kod för att samla in data i samband med raider. Data som sannolikt ska användas för att analysera eventuella fel. Vidare så finns kod som ska ta hand om de problem som rapporterats med att spelet plötsligt blir mycket långsamt i samband med raider.

Reddit

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This