Det kan vara en “feature” men det är ännu mer sannolikt en bugg. En bugg som du kan utnyttja och samla på dig en räcka Pokémons. Macken berättar hur du gör.

När du löser uppgifter så får du din “badge” efter slutförd uppgift. Vissa av uppgifterna ger dig möjlighet att försöka att fånga en Pokémon och det är här det finns en bugg som gör det möjligt att samla ihop upp till 99 Pokémons – under en och samma “Reclaim your reward”.

Så här gör du

När du löst en uppgift och får möjlighet att försöka att fånga en Pokémon så hoppa in (reclaim) men kasta ingenting. Hoppa ur istället.

Tittar du nu under uppgifter så har du plötsligt en ny tom rad och det är bara att ta en promenad och samla ihop en till uppgift som ger dig möjlighet att få fånge en Pokémon. Gör om samma som ovan, klicka på “Reclaim” men hoppa ur. Nu har du en tom rad för en uppgift till och kan fortsätta att samla ihop Pokémons.

De Pokémons du har plockat ihop samla nämligen under din första “Reward” och när du klickar på den belöningen så får du möjlighet att fånga alla Pokémons i en enda rad. De som testat buggen har kunnat konstatera att du faktiskt kan samla ihop hela 99 Pokémons.

Ut och jaga nu!

Stort tack till Johan för tips.

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This