Barack och Michelle Obama har tecknat ett flerårskontrakt med Netflix och kommer att producera filmer och tv-serier för streamingtjänsten.

Tidigare så har uppgifter läckt ut som har talat om ett avtal mellan det förra presidentparet men det är först nu som det bekräftas.

WASHINGTON — Former President Barack Obama formally announced on Monday a multiyear production deal with Netflix in which he and the former first lady, Michelle Obama, will produce television shows and films for the streaming service.

The deal will give Mr. Obama an international television platform during his post-presidency, allowing him to reach millions of people in the United States and internationally. The couple has created “Higher Ground Productions,” a company to produce content for Netflix, the streaming service announced.

Barack Obama har klargjort redan nu att det inte kommer att handla om filmer eller tv-serie som har fokus på Donlad Trump eller som kommer att angripa den sittande presidenten. Det paret ska producera för Netflix kommer att ha fokus på de frågor som paret och låta spännande, talangfulla enskilda komma till tals och få berätta sin historia.

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This