Macken X har haft en egen app. I avvaktan på det som kallas Progressive Web Apps så har appen dragits tillbaka medan vi jobbar på två nya lösningar.

Progressive Web Apps är appar som du kan ladda ned direkt från den aktuella webbplatsen. Så anat Apple lagt in stöd för PWA-appar i de olika versionerna av Safari så kommer vi att utveckla och ta fram en egen PWA-app.

App

Macken X kommer också att lansera en egen app som kommer att lämnas in till App Store. När den appen är färdig och kommer att lanseras återkommer jag till. Vi undersöker lite olika lösningar för att göra det då Macken X är vår testbädd för olika lösningar så vill vi noga utvärdera vilken eller vilka lösningar vi kommer att satsa på.

 

Hits: 37

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This