Nu har Macken X byggts ut lite till. Nätfrihet Sport, Politik och Om macken är tre avdelningar som nu finns och syns på bloggen.

Det är ämnen som tidigare legat tillsammans med andra avdelningar men nu har de egna blick och egna sidor för att det ska bli lättare att hitta.

Uppdaterat

Jag har också passat på att uppdatera en del av de texter som handlar om Macken, kommentarsregler, plugins som finns på hemsidan och vilken information som samlas in av Macken X och installerade plugins. Informationen orm vår app och om mig som skriver har också uppdaterats.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This