Efter omdesignat av App Store så kan det nu vara dags att göra om Mac App Store. Uppgifterna kommer från Daring Fireballs John Gruber.

Nya App Store med appar för iOS designades nyligen om och innehåller idag flera tips och den har närmast utseendet av ett slags magasin med fokus på appar. Det är korta recensioner och tips som läggs ut på förstasidan.

Daring Fireballs John Gruber har uppmärksammat en artikel i App Store och att till sin egne korta kommentar.

The new iOS 11 App Store really is run like an editorial-driven publication. They write articles and features, and as Vinh rightly celebrates here, commission great custom artwork. One of the things I’m most looking forward to next month at WWDC is seeing this sort of treatment on the Mac App Store, too.

Daring Fireball

Nu kan ju detta tyckas vara ovanligt vaga ordalag men det är inte sällan så John Gruber berättar att något är på gång.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This