Discord har vuxit från 45 miljoner användare till 130 miljoner användare bara under det senaste året. Har du aldrig hört talas om Discord så beror det förmodligen på att du inte spelar spel. Discord är nämligen spelarnas egen chatlösning.

Discord föddes just ur det behovet – en plattformsoberoende chatlösning för de som spelar spel på nätet. Discord  är bara tre år gammal som tjänst och som program men har alltså nått hela 130 miljoner användare.

Really though, birthdays are a sacred opportunity for us to look back in time and see just how much love and support all of you have given us. It’s part surreal and part why am I crying?

We want to say thank you to everyone who wished us happy birthday! Thanks for all the fan art, kind words, and good vibes~~

Discord

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This