Twitter har stoppat annonseringen från Kaspersky Labs sedan säkerhetsföretagets kopplingar till den ryska underrättelsetjänsten har ifrågasatts.

Kaspersky Labs har upprepade gånger anklagats för att ha alltför täta kopplingar till ryska myndigheter. Anklagelser som Kaspersky Labs har dementerat. Amerikanska underrättelseorganisationer avråder numera amerikanska företag och organisationer från att köpa Kaspersky Labs produkter.

The ban follows charges by Washington that Kaspersky Lab has close ties to intelligence agencies in Moscow and its software could be used to enable Russian spying, which prompted the Trump administration to ban its products from U.S. government networks.

Kaspersky Lab has repeatedly denied those allegations, saying it will open up its code for inspection so that experts can hunt for vulnerabilities in its products that could be exploited by intelligence agencies, and it has asked a U.S. federal court to overturn the American ban.

Reuters

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This