Twitter backar och skjuter på lanseringen av sitt nya API som skulle ha påverkat Twitterific, Tweetbot och andra tredjepartsappar.

Det märkliga i sammanhanget är att i nästan ett år så har Twitterific, Tweetbot och andra försökt få information om Twitters nya API och försökt få veta vilka funktioner det innehållet – utan resultat. När då en grupp utvecklare gått samman och publicerat information om att Twitter planerar på att knäcka viktiga och populära funktioner i deras appar och program – då reagerar Twitter blixtsnabbt.

Nu skjuts lanseringen upp och Twitter lovar att meddela utomstående utvecklare minst 90 dagar i förväg.

Låt oss sortera in det sista inlägget under rubriken “BS” – i nästan ett år så har tredjepartsutvecklare förgäves försökt få veta hur och på vilket sätt som Twitters ändringar kommer att påverka deras program och appar. Först när vi användare får klart för oss att Twitter planerar att knäcka funktioner i populära program – först då reagerar Twitter.
 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This