Dags att dra iväg till nya jaktmarker och under några veckor så drar jag söderut till södra Spanien för att promenera, jaga Pokémon och för att se om det finns nya eller andra figurera att jaga.

Tidigare resor ned till södra Spanien har gett avsevärt fler Ekans, fler Exeggute och fler Zubat. Nu var det ett tag sedan jag vara ner i samma region och under tiden så har det. hunnit att lanseras avsevärt många fler nya Pokémons som vi får se vad Spanien har att erbjuda.

Nya

Jag räknar inte med att hitta så många nya Pokémons. Den regionala gränsen mellan Europa och Afrika går en bit, en bra bit nedanför platsen där jag kommer att vara så jag räknar inte med att hitta vare sig Corsola eller Tropius – om det inte blir en tripp ned till Gibraltar (vilket inte kan uteslutas).
Hur som helst – nu drar jag söderut och jag återkommer med rapporter när planet tagit mark och jag har kunnat ge mig ut på jakt.

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This