Jag var fortfarande kvar i Spanien. Ja, eller inte riktigt jag utan min spelavatar, Northwiz, låg kvar i ett gym i hamnen i la Duquesa i flera dagar efter det att jag kommit hem.

Totalt låg jag kvar i samma gym under sex dagar vilket är ett nytt rekord för min del men nu är min Gyarados hemma igen (precis som jag).

Jakt

Därmed är det spanska äventyret över för den här gången och förutom tre dagar med sämre väder (spöregn) så var det som alltid en angenäm upplevelse. Nu är det inte första gången som jag varit på samma plats och jagat Pokémon. Det är snarare den fjärde eller femte gången för  la Duquesa och Estepona är “mitt” Spanien. Det är hit jag åker för att promenera, prata med handlarna, fiskarna, folket, äta och dricka och ta en och annan längre promenad för att jaga Pokémons.

Raider

Det blev ont om raider därför att antalet spelare i området är relativt få. Jag fick fokusera på T1 och T2 raider som jag kan klara av helt på egen hand. Dessutom finns det bara två gym i la Duquesa så det duggade inte tätt med möjliga raider.

Jag fick tag på några Tropius vilket var ett av målen med resan och jag plockade ihop tillräckligt med Mareep under Community Eventet så att jag kunde utveckla en Ampharos med “special move”.

En mil

Jag gick i snitt en mil, lite drygt per dag, jag kläckte massor med ägg och samlade in rätt betydande mängder godis och Stardust. Jag hittade några stycken riktigt bra Pokémons av sorter som inte är särskilt vanliga här hemma, Ekans, Pinsir, Tropius, och Magickarp (de är vanliga i hamnar).

Nu närmast så ska jag plocka ihop ett häng raider till så att jag kan avsluta ett uppdrag, plocka ihop några fler märken och fånga min tredje Moltres, via slutförda uppdrag.

Det är tillbaka till vardagen med andra ord.

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This