Apple tog in 86 procent av de samlade intäkterna i mobilbranschen för det sista kvartalet 2017. Enbart iPhone X drog in 35 procent av intäkterna, enligt en analys.

Siffrorna och analysen är gjord av Counterpoint Research och den visar att Apple helt dominerar intäkter och vinster för branschen.

Åtta av tio

iPhone X enbart, genererade fem gånger mer i vinst än 600 tillverkare av Android-telefoner, sammanräknade. Counterpoint Research siffror visar också att det sitter ett äpple på åtta av de tio smarta mobiltelefoner som säljer bäst.

As of late, reports from the supply chain are predicting low demand for the iPhone X based on the supply chain, but all have questionable accuracy. Apple will report its earnings for the second quarter of its fiscal year 2018 on March 1 —but will not break out sales volumes for each model of phone.

AppleInsider

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This