Just nu sprids spam, ovälkommen reklam, från hemsidan Skattamindre, med rådet att minska din skatt genom att lämna Svenska Kyrkan. Något som Skattamindre vill ha betalt för. Gå inte på erbjudandet. Vill du lämna kyrkan så kan du göra det helt gratis.

Skattemindre säger sig erbjuda en tjänst med förifylld blankett och frankerat kuvert. Däremot berättar de inte att tjänsten kostar 370 kronor.

Allt som sägs är:

Genom att beställa från oss så skickar vi dig ett paket med allt du behöver för att sluta betala kyrkoavgiften och sänka din skatt. Allt du måste göra är att skriva under blanketten, posta den och betala din faktura till oss.

Så här gör du

Det är helt gratis att lämna kyrkan, om du nu vill göra det. Det som krävs är en ifylld blankett som du skickar till din församling

Ladda ned blankett – direkt från Svenska Kyrkans hemsida

Sök efter adress till din församling – via Svenska Kyrkan

Ladda ned blanketten skicka in den och spara de pengar som Skattemindre vill ha.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This