Sedan januari 2018 så kräver Apple att alla program som lämnas in för Mac App Store ska vara 64-bitars program. I den senaste versionen av macOS, 11.13.4, kommer nu den varning visas för alltför gamla program.

With the recent release of macOS High Sierra 10.13.4, the first time users launch an app that does not support 64-bit they will see an alert that the app is not optimized for their Mac.

As a reminder, new apps submitted to the Mac App Store must support 64-bit, and starting June 2018, app updates and existing apps must support 64-bit. If you distribute your apps outside the Mac App Store, we highly recommend distributing 64-bit binaries to make sure your users can continue to run your apps on future versions of macOS.

macOS 11.13.4 blir den sista versionen med stöd för 32-bitar vilket betyder att efter 11.13.5 så körs både iOS och macOS i 64-bitar.

 

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This