Efter att ha legat väl under de genomsnittliga 3.57 så drog det iväg ordentligt under lördagen då jag passerade fem timmars användande med marginal, 5.17.

jag läste nyheter under ena dryg timme och sedan plockade jag upp min iPhone X strax klockan åtta på morgonen och använder i 87 minuter innan den stoppades ned, åket upp och ned under korta minuter innan det var dags för ytterligare en lång session på 83 minuter.

Livlina

Förklaringen är SM-veckan som pågår i Skellefteå. Jag använder min iPhone X som kamera, för att kommunicera med och den är min digitala livlina vilket gör att jag  använder den betydligt oftare än vanligen, tror jag i alla fall. Vi får väl se hur mitt användande förändras nu när det är sista tävlingsdagen idag.
Söndagen landade på 3.30 – huvudsakligen därför att det var så kallad Copmmunity Day io Pokémon GO – ett spel, det enda spel som jag spelar frekvent.
 

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This