Lördagens två Ex Raids i centrala Skellefteå samlade många spelare trots lite småtjurig väder med snöslaskig.

Den första Ex Raiden kördes inne i centrala Skellefteå, i Stadsparken. Över 40 spelare deltog vilket gjorde det möjligt att bilda tre lag, varsin färg. En snabb rundfrågning efter det att raiden var genomförd visade att ingen spelare misslyckats med att fånga en MewTwo även om deltagare från Nere Kläppen uppvisade sedvanlig nervositet och behövde fler bollar än övriga spelare.

Konkurrens

Även den andra raiden på eftermiddagen samlade många spelare trots hård konkurrens från Skellefteå AIKs sista match i grundserien i SHL. Den raden kördes vid Lady in The Park som inte ligger så långt från Skellefteå Kraft Arena. Det gick alltså att först köra raden och sedan promenera upp till ishockeyn.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This