Det blir Lugia som avlöser Rayquaza som Legendary i Pokémon Go från och med den 16 mars till och med den 2 april.

Lugia kommer med andra ord tillbaka i spelet för den som spelat ett tag vet att Lugia funnits med en vända tidigare. Nytt den här gången är Sky Attack (move).

Trainers,
The Legendary Pokémon Lugia will return to Raid Battles in Pokémon GO on March 16! A powerful Psychic- and Flying-type Pokémon originally discovered in the Johto region, Lugia will appear in Gyms across the globe as the Legendary Pokémon Rayquaza returns to the ozone layer. You can challenge Lugia, which will know the newly improved Flying-type move Sky Attack, until April 2. So gather your strongest party to take on this Legendary Pokémon before it returns to the sea!
—The Pokémon GO team

Lugia ska vara 2056 om du vill fånga en 100 procentig.
Väderboostad så ska Lugia vara på 2570 (blåsigt/windy)

Effektiva

Raikou, Tyranitar, Mewtwo, Zapdos toch Jolteon – där har du några bra Pokémons som brukar vara effektiva mot en Lugia.
Lugia är en stor Pokémon och en av de tuffare. Räkna med 6-8 spelare om ni vill vara säkra på att lyckas att besegra den. Det går naturligtvis att besegra den stora flygande “fågeln” med färre spelare men välj då rätt Pokémons att attackera med.
Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This