Kort efter genomgången av koden i version 0.93.3 så kommer en ny analys av nästa version, 0.93.4.

Buggfixar

Det handlar precis som den tidigare versionen om buggfixar och en av de mest irriterande buggarna, hanteringen av tidszoner ska nu äntligen vara fixat. I övrigt handlar det om att en del funktioner vad gäller databashantering har återställts, inloggningen för så kallade PTC-konton har korrigerats och ett bibliotek som hör till hanteringen av QR-koder har också bytts.

Sammantaget

Sammantaget så handlar det inte om några stora ändringar. En del funktioner har lagts in igen sedan 0.93.3. Andra funktioner har korrigerats och slutligen så har en del ytterligare ändringar gjorts för koden vad gäller Pokémon GO Plus.

Dragits tillbaka

Det viktigaste med den här uppdateringen är att version 0.93.3 nu dragits tillbaka och det innebär sannolikt att iOS-användarna kommer att få den här, senaste versionen, i en uppdatering inom kort.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This