Jag döper om en del av mina Pokémons och det är en viktig del i jakten på riktigt bra Pokémons. Häng med så ska jag förklara varför.

Jag använder Poké Genie för att kolla hur bra de Pokémons som jag fångar verkligen är. Det är en app där du tar en skärmbild på den Pokémon som du vill kontrollera och sedan läser appen automatisk in bilden och ger dig alla fakta och den statistik som du kan behöva.

Döper om

Jag håller främst koll på de Pokémons som jag fångar och är de på över 95% så döper jag om dem och jag lägger procentsiffran först i namnet därför att då hamnar just de Pokémons högst upp om jag sorterar efter namn.
Poängen med det är att när jag ska utveckla Pokémons så hittar jag mina bästa Pokémons direkt.
Jag har dem längst upp, kan snabbt se vilka som har den bästa statistiken och hittar jag en ny, ännu bättre så kan jag ändra tillbaka namnet och sedan får den stå på “tillväxt”.
 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This