Bilden ovan är en bild på min TV och på startskärmen i min Apple TV 4K. Hittar du ett fel i den?

Nej, det när inte att jag tittar på Fox News. Jag är notoriskt nyfiken och tittar på CNN, Reuters, Al Jazera, Fox News och på mängder av tv-kanaler så det är inte det som är felet.
Det är som om tiden inte existerar i en Apple TV. det finns ungen klocka vilket betyder att jag inte vet vad klockan är genom att titta på min tv och jag får därmed svårt att passa en tid då exempelvis en livesändning startar. Sveper jag nedåt i ett program så får jag veta massor men ingen tid, inte vad klockan är.

nixie time

Nåja, det finns ju naturligtvis en app för det och jag ramlade över nixie time som liknar de där gamla klockorna som består av en slags radiorör. Läckert retrostuk med timmar, minuter och sekunder och du kan välja mellan 12-timmars visning eller 24.timmar visning. nixie time är dessutom helt gratis.
Så, nu finns det tid i min Apple TV.

Missa inte Mackens fråga!
Share This