Wikileaks motarbetade Hillary Clinton

Wikileaks motarbetade Hillary Clinton

The Intercept avslöjar nu de hemliga chattloggarna som visar hur Wikileaks hela tiden motarbetade Hillary Clinton och ville se Donald Trump vald.

Julian Assange kallar Hillary Clinton för en sadistisk sociopat i ett av inläggen där det tydligt framgår att visselblåsare-organisationen hade sin egen agenda i det amerikanska presidentvalet. Tidigare har organisationens kontakter direkt med Trumps kampanj avslöjats och att Wikileaks publicerade stulen information från demokraterna för att flytta fokus från den ljudupptagning där Trump medger att han begår övergrepp på kvinnor.

Motarbetade

Wikileaks och Julian Assange arbetade hela tiden för att Donald Trump skulle bli vald till USAs president och Wikileaks motarbetade hela tiden demokraterna och Hillary Clinton.

Det är inte heller första gången som Julian Assange publicerat material på Wikileaks mes förhoppningen att få bort Hillary Clinton. 2010 publicerades diplomatisk kommunikation och redan då uppges Julian Assange ha sagt att det fanns en möjlighet att Clinton, då amerikanska utrikesminister skulle avgå.

Still, Twitter messages obtained by The Intercept provide an unfiltered window into WikiLeaks’ political goals before it dove into the white-hot center of the presidential election. The messages also reveal a running theme of sexism and misogyny, contain hints of anti-Semitism, and underline Assange’s well-documented obsession with his public image.

The Intercept

Anhängare

Loggarna och skärmbilderna kommer från en sluten grupp där Wikileaks och Assange diskuterar olika ämnen med tiotalet av sina mest hängivna anhängare.

The Intercept assumes that the WikiLeaks account is controlled by Julian Assange himself, as is widely understood, and that he is the author of the messages, referring to himself in the third person majestic plural, as he often does. The Intercept has also preserved typographical errors in quoted material.

 

Missa inte Mackens fråga!
Share This