Donald Trumps lösning på skolskjutningarna är mer vapen och att lärare ska beväpnas.

Lärare ska specialutbildas för att hantera vapen som de ska bära på sig, dolt. Förutom att de ska vara lärare så ska de med vapen i hand också ansvara för studenternas säkerhet. Lärare ska möta kriminella med vapen i hand.

Trumps lösning på dödskjutningar är mer vapen och beväpnade lärare. Det är som ett eko från vapenlobbyn. Den vapenlobby som Trump tagit emot 21 miljoner dollar ifrån i kampanjbidrag.

Annorlunda

Efter den senaste dödskjutningen där 17 personer mördades av en ensam skytt så har kritiken kommit från ett helt nytt håll. Nu är det de överlevande som driver på och tonläget är annorlunda. Det är elever som kräver att de vuxna tar sitt ansvar och som nu är trötta på kondoleanser. Det något som Washingtons politiker inte mött tidigare, inte i den här omfattningen.

Förutom kritiken så arrangeras också demonstrationer, aktioner och ungdomarna har klargjort att nu får det räcka. De tänker inte låta sig tystas och de kommer inte att nöja sig med böner och beklaganden.

Trump å sin sida, han vill beväpna lärare.

Frågan om det inte är ett nytt rekord i tondövhet till och med för att vara Donald Trump?

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This