Niantic har traditionellt alltid använt sig av Pokemongolive.com för att annonsera ut olika event. Den webbplatsen användes för den första Community Day och för flera andra utannonseringar. Nu byter Niantic helt plötsligt webbplats.

Niantic har fått hård kritik för att inte kommunicera med spelarna och lovat bot och bättring. Ett problem med Niantic är att flera olika konton i sociala medier används för att kommunicera och det blir inte lättare av att olika webbplatser används för samma typ av information.

Hoppande

Tidigare så har pokemongolive.com använts för att kommunicera ut information om spelet. Här fanns information om den första Community Day, exempelvis.
Den andra Community Day annonseras nu istället ut på pokemongo.nianticslabs.com.
Ska du få veta något om Niantic och Pokémon GO så får du leva med att hålla koll på flera olika konton i sociala medier och flera olika webbplatser.

Länkade

När det gäller events så är de här, nu två aktuella webbplatserna, länkade till varandra så det ska Niantic ha en eloge för men en enhetlig webbplats, en enda samlande informationsplats för ett spel hundratals miljoner spelare – ska det verkligen inte vara möjligt att skapa Niantic?
 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This