Niantic har uppdaterat den officiella appen för Pokémon GO och nu finns den första koden med som tyder på att Quests, uppdrag, kan komma att lanseras i spelet.

Vi tar de lite mindre nyheterna först:

. Nu kan du söka på ordet “shiny” och då få fram alla dina shiny Pokémons
. Nyheter I spelet ska förmedlas bättre och snabbare

Utöver det så innehåller anteckningarna om uppdateringen inget mer förutom buggfixar och prestanda – nog så viktiga.

Stora nyheten

Den stora nyheten finns istället i koden och det handlar om Quests, uppdrag.

Quests är alltså inte aktiverade ännu och av det som går att utläsa så ser det ut som att det kommer att finnas olika uppdrag i Pokémon GO och att belöningarna också kommer att variera. Det kan vara uppdrag och utmaningar som du ska göra och klara av. Uppdragen kan vara i flera delar och de ser ut att påminna mycket om de dagliga belöningar som du får om du snurrar Pokéstops tillräckligt ofta.

Det finns kod med som nämner “story” och även “challenge” vilket tyder på att det kommer lite nya inslag just för det gäller quests i spelet. Det går inte att bedöma när Quests kan bli verkligheten i spelet. I den här versionen finns det med kod som skvallrar om funktionen men inga ljud och ingen grafik finns inlagd.

Version

Version 0.91.1 lär dyka upp i App Store inom de närmaste dagarna.

Missa inte Mackens fråga!
Share This