Kan du tänka dig något annat teknikbolag producera fyra reklamfilmer som hyllar kärleken och som gör det med samkönade par?

Tror du att Samsung skulle våga ta ställning för alla likas värde på samma sätt?

Nej, jag hävdar inte att Samsung inte står för jämlikhet men jag kan inte tänka mig att Samsung skulle våga eller ens kunna ta detta steg – producera fyra fantastiskt vackra reklamfilmer som hyllar kärleken, hur den än ser ut.

Stöd

Apple har flera gånger uttalat sitt stöd för HBQT-personer och allas lika värde. Anställda har fått ledigt för att kunde delta i olika Pride-festivaler och demonstrationer. Anställda har fått regnbågsfärgade armband till sina Apple Watch och Tim Cook har gått längst fram i parader.

Jag påstår inte att inte andra bolag stöder allas lika värde och jag påstår inte heller att andra företag inte gör uttalanden och har tagit ställning men jag påstår att Apple gått längst och tagit tydligast ställning.

Står för

Apple tar ställning i allt det de gör. I hur de möblerar sina butiker, i det de säger och det de gör. Apple markerar vad de står för i sitt reklammaterial, i de bilder de använder och i de reklamfilmer som de producerar.

Jag påstår att det här har bara Apple gjort. Det här är Apple!

 

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This