Nyligen presenterades siffror för det fjärde kvartalet förra året som visar att Apple tar in över hälften av intäkterna i mobilbranschen, globalt. Bryts siffrorna ned för USA så drar Apple ifrån Samsung ännu mer.

Apple ökar glappet till konkurrenterna både vad gäller omsättning och vinster inom branschen. 76 procent av alla intäkter i mobilbranschen i USA ta sin av Apple. Motsvarande siffra i Europa är 57 procent.

  • And lastly, Counterpoint’s Research Director Neil Shah says that “Even at the estimated almost flat annual volume share in 2018, Apple is well-positioned this year to generate a “Revenue Super Cycle” taking iPhone generated revenues to record levels.”

Patently Apple

Betala

Huvudanledningen till Apples framgångar är att de har motbevisat kritikerna och visat att om du har en tillräckligt bra produkt så är kunderna villiga att betala.

Missa inte Mackens fråga!
Share This