Youtube bryter med Paul Logan

Youtube bryter med Paul Logan

Youtube bryter sitt kontrakt med Paul Logan, en av videotjänstens största stjärnor med runt 15 miljoner tittare. Anledningen är att Logan nyligen publicerade en video på ett självmordsoffer.

Youtube har ett annonspaket, YouTube’s Google Preferred program, där annonser säljs för de medlemmar på videotjänsten som har flest tittare. Det är topp 5 procent av medlemmarna på Youtube som är med i annonspaketet som ger betydande intäkter för toppskiktet.

Paul Logan publicerade en video från Aokigahara skogen vid foten av berget Fuji. Skogen kallas självmordskogen och är en plats där många tagit sina egna liv. Logan fick hård kritik för publiceringen och bad om ursäkt.

Ursäkten till trots, nu bryter Youtbe samarbetet med Paul Logan.

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This