Niantic har skickat ut nya inbjudningar till Ex Raids planerade till den 16 januari.

Redan imorgon körs som bekant Ex Raids på olika plaster i Sverige och den 16 januari så är det dags igen. Har du inte fått någon inbjudan så ut och “raida” gym tillsammans med andra och satsa på platser där det brukar arrangeras Ex Raids. Parker och torg är sådana platser.

Kritik

Precis som snart sagt alla gånger tidigare så får Niantic hård kritik av spelare över exklusiva inbjudningar som ingen egentligen förstår hur de fungerar. En av de mest inbitna och kända spelarna tar nu en paus från spelet i en slags protest och uppgivenhet över att inte ha fått någon inbjudan, vilket hänt honom (och andra) flera gånger i rad.

 

Macken: Det här är problemet med Ex Raids

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This