Macken 3.0: Jag tror att jag har hittat det

Macken 3.0: Jag tror att jag har hittat det

Jag tror att jag har hittat en fungerande design och struktur för den första versionen av nya Macken. Tror, eftersom det är en del arbete kvar och det är en del finputs kvar innan allt när på plats.

Jag har lagt ned en del arbete under jul- och nyårsledigheten (nåja) och jobbar på en ny design för den här bloggen. En ny design och en helt ny struktur som ska bygga på automatik kopplat till publicering av texter, notiser, reportage och annat.

Bytt spår

Lösningen kom med att lägga ifrån sig jobbet ett tag, låte det ligga till sig och sedan helt nytt spår. Det är främst designen, utseendet, som jag inte var nöjd med. Nya Macken stack inte ut, var inte tillräckligt utmanande, tyckte jag.

Den nya versionen är det – den sticker ut, ser inte ut som andra bloggar sedan är det du som läsare som ska sätta betyg huruvida den fungerar eller inte.

Jag är i alla fall nöjd spå här långt och det betyder att nya Macken 3.0 har en ny förstasida. Nu är det “bara” alla avdelningar, kategorier och ett helt galleri som jag ska få ordning på.

Arbetet går vidare.