Här är Apples alla tv-program

Här är Apples alla tv-program

Apple fortsätter att beställa tv-program och enligt branschtidningar så har Apple beställt ett futuristiskt drama, See, från Steven Knight. Det betyder att Apple nu har ett ökande antal tv-serier som redan rullar och som är beställda. Här är listan.

World of the Apps

Tänk dig draknästet men det handlar om appar med kändisar så som Gwyneth Paltrow, Will. I.Am och Jessica Alba.

Carpool Karaoke

Kändisar åker bil tillsammans, sjunger och pratar. Konceptet dök först upp i James Cordens tv-show, köptes av Apple som gjort om det, delvis. I Apples version är det olika artister, skådespelare och kändisar som både kör och åker med.

 

Science Fiction

I slutet av förra året så berättade Deadline att Apple ska ha beställt en science fiction-serie av Ronald D.Moore som bland annat varit med och skapa Battlestar Galactica.

Are you sleeping

Reese Witherspoons produktionsbolag Hello Sunshine har fått uppdraget att producera en tv-serie om en podcast som handlar om kriminalfall. Tv-serien bygger på en novell med samma namn av Kathleen Barber.

En tv-serie om en morgonshow

Reese Witherspoons produktionsbolag har även fått uppdraget att producera en tv-serie som handlar om ett morgonprogram, på tv. Reese Witherspoon och Jennifer Anniston uppges vara med i tv-serien som ännu inte har fått något namn men som bygger på boken Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV  av Brian Stelter.

Amazing Stories

Kultförklarad tv-serie som Steven Spielberg var med och skapade när det begav sig första gången på 1980-talet. Apple blåser nytt liv i tv-serien och har beställt nya avsnitt.

Home

Apple har även beställt en tv-serie om fantastiska och märkvärdiga hem med namnet Home enligt Variety. 

The series will offer viewers a never-before-seen look inside the world’s most extraordinary homes, and delves into the minds of the people who built them. Apple has ordered 10, one-hour episodes of the new series.

Vital Signs

Detta ska vara en tv-serie med Dr Dre som handlar om olika känslor och sinnen delvis kopplade till Dr Dre själv.

See

See är en dramaserie som beställts av Steven Knight och Francis Lawrence och som utspelar sig i framtiden. Duon Steven Knight och Francis Lawrence har tidigare varit med och skapat Peaky Blinders, Hunger Games-serien av filmer.

Deadline 

 

 

Missa inte Mackens nya fråga om Apple Watch!
Share This